Lázeňské město Jeseník.  Lokalita s krásným okolím přímo vybízí k letní i zimní rekreaci. Leží v samém srdci hor. Krajina plná přírodního bohatství, pramenů léčivé vody a čistého vzduchu. Vyhlášené Priessnitzovy lázně jsou vzdálené pouze 3km. A já vám v tomto krásném místě chci nabídnout pěkný byt 3+1 v panelovém domě. Celková podlahová plocha jednotky je 79,81 m2. Pokud zde budete chtít najít váš nový domov, budete každý den zažívat tuto kouzelnou atmosféru.  

Byt je v původním stavu před rekonstrukcí, což je výhoda pro ty, kteří si jej budou chtít přizpůsobit k obrazu svému, podle svého vkusu a podle toho, jak budou byt používat.

Bytová jednotka se nachází v 7. nadzemním podlaží s výtahem, v panelovém domě. Byt je velmi udržovaný s částečnou rekonstrukcí koupelny a výměnou nových plastových oken. 

Za vchodovými dveřmi vás mile překvapí dispozice tohoto bytu, jelikož všechny 3 pokoje mají samostatné vstupy. Samostatný vstup je i do  kuchyně ve tvaru L , kde najdete i dostatek místa ke stolování. A jako bonus navíc máte dvě komory (v bytě i na chodbě v mezipatře), kam se vám vejde spousta věcí, pro které nemáte každodenní využití.

Orientační výměry načerpejte zde:

Kuchyně o výměře 11,65  m2

Obývací pokoj o výměře 20,39 m2

Ložnice o výměře 11,93 m2

Pokoj o výměře 15,90 m2

Koupelna o výměře 2,55 m2

WC vč. šachty o výměře 1,18 m2

Předsíň o výměře 7,14 m2

Šatna o výměře 1,38 m2

Zapuštěná lodžie o výměře 3,56 m2

Sklepní kóje o výměře 2,76 m2

Komora o výměře 1,37 m2

Dům je kompletně revitalizovaný ( zateplení fasády, nová střecha, výměna stoupaček a odpadů, výměna oken, nové vstupy do domu, nový výtah, atd.). Výhodou máte i vlastní centrální vytápění v domě. 

Kola, lyže, sáňky, pneumatiky a spoustu často nepoužívaných drobností umístíte do čistého, bezpečného a suchého sklepa v suterénu domu. Sklepní prostory prošly nedávno rekonstrukcí.

Pokud tedy něco podobného hledáte a chcete bydlet v domě, kde vládnou bezproblémové sousedské vztahy, ozvěte se mi. Pošlu vám více informací včetně rozpisu měsíčních nákladů a případně se domluvíme na prohlídce. Do té doby mějte se krásně.

  • Město:

    Jeseník

  • Ulice:

    Náměstí Svobody

  • Cena:

    Neuvedeno

Domluvte si prohlídku

andrasiova

Další nemovitosti