Máte jedinečnou příležitost stát se majiteli útulné hospůdky s vnitřním i venkovním posezením. Nabízím k prodeji zavedenou hospůdku v Měníku u Bílé Lhoty.

K vnitřnímu užívání jsou k dispozici tři místnosti vybavené stoly, židlemi a nemůže chybět ani kulečník. Pro venkovní posezení slouží příjemná zahrádka s posezením, která poskytuje další prostor pro milé hosty.

Hospůdka funguje nejen pro prodej točeného piva včetně ostatních nápojů, ale i pro prodej rychlého občerstvení (bramboráky, hranolky, langoše, klobásy apod.) Pro letní akce je provozu také venkovní udírna a gril.

Nemovitost se nachází ve velmi dobrém stavu a je postavena z cihlového materiálu. Jedná se o přízemní objekt s užitnou plochou 160 m² a zastavěnou plochou 190 m². Celková plocha parcely činí 432m².

Tato nemovitost představuje skvělou investiční příležitost s vysokým potenciálem a atraktivní návratností investice. Výhodou je jistě to, že nemovitost je vybavena veškerým potřebným zařízením, které je součástí prodeje. Proto je připravena na okamžité zahájení provozu.

Kanalizace a dálkový vodovod jsou samozřejmostí, což zajišťuje bezproblémové fungování. Vytápění je kotlem na tuhá paliva, plynová přípojka je před domem.

Poloha nemovitosti je také jedním z jejích největších předností. Nachází se v klidné části obce Měník, která nabízí výbornou dostupnost a pohodlné parkování pro hosty. V okolí Měníku se nachází krásná příroda a lesy, což zaručuje stabilní zájem zákazníků z řad cyklistů a výletníků.

Jestli máte podnikatelského ducha a moje nabídka vás oslovila, ozvěte se mi a můžeme se potkat na prohlídce. Do té doby mějte se krásně.

  • Město:

    Měník

  • Ulice:

    Měník

  • Cena:

    1 650 000 Kč

Domluvte si prohlídku

andrasiova

Další nemovitosti