Kousek od nemocnice, si vám dovoluji nabídnout tento třípokojový byt, který může být nejen vaším novým domovem, ale i do budoucna skvělou investicí zvláště v době, kdy cihlových a kvalitních bytů je málo.

Atraktivní a klidná lokalita, 1. podlaží, 83 m2 podlahové plochy, což zaručuje dostatek prostoru pro celou rodinu. A k tomu lodžie (5m2), balkon (2m2).

Prostorný cihlový byt je vhodný ke kompletní a moderní rekonstrukci, což je ale výhoda pro vás, jelikož si byt můžete zařídit podle vlastních představ.

Vytápění je ústřední vlastním plynovým kotlem.

Určitě velkou výhodou tohoto bytu jsou tři samostatné neprůchozí pokoje, které jsou dostatečně velké a to 20, 17 a 15 m2. Za zmínku stojí i velký prostorný sklep, který má necelých 7m2.

Další výhodou je bezproblémové parkování. Volného místa k parkování budete mít dost. Navíc pro obyvatele domu je vyčleněno i samostatné parkoviště u domu.

V domě je jen pár bytů a obyvatelé se o dům hezky starají. Je vhodný jako bydlení pro rodinu, ale perfektní zázemí zajistí i pokud jste pár, který rodinu teprve plánuje.

Nemovitost se nachází v klidné lokalitě, která je vhodná pro život s dětmi. Blízkost veškerého potřebného vybavení, jako jsou obchody a služby, zajišťuje pohodlný a komfortní život pro celou rodinu.

Pokud se vám byt líbí, tak mi zavolejte nebo napište. Já vám přepošlu ještě více informací k této prodávané nemovitosti a domluvíme se na termínu prohlídky.

Mějte se moc krásně a budu se na vás těšit na prohlídce.

  • Město:

    Hranice

  • Ulice:

    Pod Nemocnicí

  • Cena:

    Neuvedeno

Domluvte si prohlídku

andrasiova

Další nemovitosti